top of page

Atasay, yeni reklam filmini yayınladı


“Bir Atasay Ailesi”nin keyifli anlarını dizi tadında hikâyelerle işleyen Atasay, yeni reklam filmini de tüketicilerin beğenisine sundu. Duayen oyuncular Sumru Yavrucuk ile Ahmet Somers’in de yer aldığı kampanya filminde, evlilik yıldönümünde eşine pırlanta hediye etmek isteyenler için Atasay’da avantajlı fırsatlar olduğu belirtiliyor.

Yalnızca kadın kategorisinde değil erkek, çocuk, evcil hayvan gibi birçok farklı kategoride zengin ürün çeşitliliği sunan Atasay, mücevher markalarının reklamlarında görmeye alışık olduğumuz bireysel anları ve “tekil kadın” görselliğini kullanmayarak, “Bir Atasay Ailesi”nin hikâyelerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. Atasay, yeni kampanya filminde evlilik yıldönümleri için düşünülen hediyeleri eğlenceli bir bakış açısıyla ele alıyor. 40. evlilik yıldönümü için Atasay’dan pırlanta set hediyesine karar verilen filmde, Atasay’dan şimdi alınan pırlanta ve altın ürünlerinde anlaşmalı bankanın 12 aya varan alışveriş kredisiyle taksit taksit ödeme imkanı olduğu belirtiliyor.

“Bir Atasay Ailesi”

TBWA\Istanbul imzası taşıyan ve yönetmen koltuğunda Gönenç Uyanık’ın oturduğu reklam serisi “Bir Atasay Ailesi”nde birbirinden güçlü ve değerli oyuncular rol alıyor. Kariyerinde birçok tiyatro ve sinema ödülü bulunan duayen oyuncu Sumru Yavrucuk, başarılı yapımlarda görmeye alışık olduğumuz tecrübeli oyuncu Ahmet Somers, son dönemlerin parlayan yıldızları İpek Çiçek, Seren Deniz Yalçın, Samet Kaan Kuyucu, Burak Sarıkahya, Gökhan Koçaş, Serkan Şenalp, Güneş Gürpınar, Songül Haydarpaşa, çocuk yıldızlar Rüzgar Özdoyran ile Cemre ve Deniz Kiziroğlu da bu büyük ailenin birer parçası.

bottom of page