top of page

Alper Şengül, BSH Türkiye’nin yeni CEO’su oldu


ree

BSH Türkiye’nin İcra Kurulu Başkanlığı (CEO) pozisyonuna, şirket içinde üst kademelerde uzun yıllar görev yapan ve kritik tecrübeler kazanan Alper Şengül getirildi. Ağustos 2018’den bu yana BSH Ev Aletleri Grubu’nda Güney Afrika CEO’luğu görevini yürüten Şengül, yeni görevine resmi olarak 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren başladı. 


Alper Şengül, yeni görevini 1 Mayıs 2023’te Gelişen Pazarlar Bölgesi (REM) CEO’su olarak atanan ve o günden bu yana aynı zamanda BSH Türkiye İcra Kurulu Başkanlığı’nı da yürüten Gökhan Sığın’dan devraldı.


Alper Şengül kimdir?

Almanya’daki Paderborn Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Alper Şengül, yüksek lisans derecesini aynı bölümden aldı. BSH Ev Aletleri Grubu’na 1999 yılında Planlama Yöneticisi olarak katılan Şengül, ticari pazarlama, marka pazarlama ve satış gibi çeşitli alanlarda liderlik yaptı. Şengül, BSH’nin Münih’teki merkezinde satış kontrol ve Asya, CIS ve Kuzey Afrika bölgesel marka sorumluluklarını üstlendi. Şengül, 2018’den bu yana Güney Afrika CEO’luğu görevini yürütüyordu.

Yorumlar


BRANDMAP

İş Dünyası Bilgi Paylaşım ve
Marka Yönetimi Platformu

  • LinkedIn - Siyah Çember
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

© 2025 BRANDMAP

Screen Shot 2021-01-25 at 19.44.13.png

PARTNER OF BRANDMAP

Ana Sayfa

Hakkımızda

Künye

Üyelik

Arşiv

Yasal Uyarı

Kullanım Koşulları

Eğitimler

Etkinlikler

TrendPaper

Makaleler

visa-mastercard_logo.png

Ödeme ve Teslimat   I  Üyelik Sözleşmesi    I  KVKK

İletişim ve Teslimat:

Hamidiye Mahallesi, Cendere Caddesi, No. 101, Porta Vadi, Daire:25, T1 Blok, Kat:3, Kâğıthane, Istanbul, 34408

info@brandmap.com.tr

bottom of page