top of page

Ülker, Euro 2024 yolunda yeni reklam filmini yayınladı



A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsoru Ülker, Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi yeni reklam filmini izleyicilerle buluşturdu. Farklı branşlarda Türk sporuna uzun zamandır destek veren ve aynı zamanda A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsorluğunu üstlenen Ülker’in yeni reklam filminde, Euro 2024’e ev sahipliği yapacak olan Almanya'da yaşayan bir Türk gencinin hikâyesi ekranlara taşınıyor.


Milli takımın Almanya'ya getirdiği heyecanın da yansıtıldığı filmde, hikâyenin ana karakterinin Türkiye’ye duyduğu hasret ve mutlu anılarında önemli bir yer tutan Ülker ürünlerine karşı hissettiği  sevgi bir arada işleniyor. Barış Falay'ın karakteristik sesiyle yer aldığı filmde, "Memleketin yeri, kalbimizin içi" sloganı öne çıkarılıyor.


Ülker’in daha önce Euro 2008 Avrupa Şampiyonası için hazırladığı ve taraftarın "Hep seninleyiz Türkiye" şarkısıyla coştuğu reklam filmi, #MemleketKalbimde mottosu ile Türkiye aşkını her nerede olursa olsun kalbinde taşıyanlara sesleniyor.


 

Künye:

Reklamveren Marka: Ülker

Reklamveren Marka Ekibi: Mustafa Kabakçı, Mehmet Anıl Öztürk, Balkı Leblebicioğlu, Zeynep Tutarkaban, Berat Çağlar Karagöz

Reklam Ajansı: VML Türkiye (Wunderman Thompson)

Yönetici Kreatif Direktör: Ümit Taşlı

Kreatif Direktör: Onur Kutluer

Yaratıcı Ekip Lideri: Deniz Şencan, Semih Türkmen 

Sanat Yönetmeni: Birsu Taneri

Reklam Yazarı: Barış Süral

Genel Müdür: Yekta Gürel

Müşteri İlişkileri: Yekta Gürel, Merve Çiçek Tuyun, Duygu Yolcu

Strateji: Beliz Atalay

Ajans Prodüktörü: Fulya Akay, Begüm Özkul

Yapım Şirketi: Public

Yönetmen: Eli Kasavi

Görüntü Yönetmeni: Arthur Mulhern

Müzik: Ömer Ahunbay (Jingle House)

Seslendirme: Barış Falay

Post Prodüksiyon: İmaj

 

bottom of page