Zeytinyağı üretimi modern tekniklerle buluştu: Granpa
- Brandmap Haber
- 7 May
- 1 dakikada okunur

Torunlarına sevgisi derin, ömrü zeytin ağaçları gibi uzun büyükbabalardan ilham alan Granpa, yalnızca sofralara değil, kalplere de dokunan bir marka olarak doğdu. Muğla’daki 590 dönümlük bahçesinde, yüzlerce yıllık ağaçlarıyla geleneksel zeytinyağı üretimini modern tekniklerle buluşturuyor.
Granpa’nın kalbinde doğaya duyulan derin bir saygı var. Zeytinleri sadece elle, ağaca zarar vermeden topluyor; toplandıktan sonraki 1 saat içinde 22 derecede soğuk sıkım yöntemiyle işleyerek, zeytinyağının doğallığını ve şifasını kaybetmeden şişeliyor.
Taze biçilmiş çimen, yeşil domates, çağla, yeşil elma ve hatta okaliptüs notaları taşıyan Granpa Zeytinyağları; doğanın taptaze ruhunu sofralara getiriyor. 400’ün üzerinde yüksek polifenol oranı, 0,2’nin altında asit oranı, dengeli acılık ve yakıcılık profiliyle yalnızca lezzet değil, aynı zamanda sağlıklı bir yaşam vaadi sunuyor. Granpa klasik bir zeytinyağı markası değil. Premium, erken hasat ve olgun hasat zeytinyağlarının yanı sıra; vanilya, lime, bodrum mandalinası, acılı ve siyah trüflü özel karışımlarıyla da dikkat çekiyor.
Comments