top of page
Brandmap Editör

Yaz Tatilinde Satın Alma Yerine Kiralamaya Talep Artıyor!






Yaz aylarının gelmesi ve uzun bayram tatili, tatilcilerin kısa dönem kullanım ihtiyaçlarını arttırıyor. Bu artış, kiralama sektöründe önemli bir talebe neden oluyor. Türkiye’nin lider ürün kiralama şirketi Kiralabunu’nda  yaz ihtiyaçları için bazı ürün kategorilerinde yüzde 70’e yakın bir talep artışı yaşanıyor.


Yaz sezonuyla birlikte tatilcilerin ihtiyaçları da değişmeye başlıyor. Tatil deneyimlerini daha konforlu ve pratik hale getirmek isteyenler, kısa dönemli kullanım ihtiyaçları için artık satın almak yerine kiralama seçeneğine yöneliyor. Özellikle bayram tatilleri, kısa dönemli tatiller veya hafta sonu gezileri gibi etkinlikler için gerekli ekipmanlar, kiralama sektöründe büyük bir talep artışına neden oluyor.


20 farklı kategoride 1000’e yakın ürün çeşidi bulunan Türkiye'nin lider ürün kiralama şirketi Kiralabunu, tatilciler için satın almak yerine kiralama çözüm önerisi geliştiriyor.

 



“Motorsiklet, oyun konsolu ürünlerine kiralama talebi arttı”

Tatil sezonu boyunca kiralama ürünlerine olan talebin önemli ölçüde arttığını belirten Kiralabunu Kurucu Ortağı Sinan Ventura “Yaz ayları kiralama sektörünün yoğun talep gören dönemlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcılar ihtiyaç duydukları ekipmanları satın almak yerine kiralamayı tercih ediyor. Bu sayede hem maliyeti düşüyor, hem de seyahatlerini daha konforlu bir hale getirebiliyorlar. Kiralama, sadece ekonomik değil, aynı zamanda çevre dostu bir seçenek de sunuyor. Ürünlerin paylaşımı ve tekrar kullanımı, kaynakların daha verimli kullanılmasını sağlıyoruz. Bu dönemde öğrencilerin tatilde ihtiyaçları arttıyor. Özellikle tablet, oyun konsolu kategorisinde hareketlilik gözlemliyoruz. Yeni girdiğimiz motorsiklet kategorisinde de talepler artmış durumda. Aile seyahatlerinde de her yıl olduğu gibi bu yıl da bebek arabası, puset gibi kısa dönemli kullanılan ürünler daha çok kiralanmaya başlandı. Bu kategorilerde kış aylarına göre yüzde 70’e yakın bir canlılık söz konusu” dedi.

Comments


bottom of page