BigChefs, aldığı yatırımlar ve artan satış ivmesiyle restoran sayısını genişletmeye devam ediyor. 2024 yılı başından itibaren yurt içi ve yurt dışında şube açılışlarına hız veren BigChefs, Numnum ve Buselik markalarıyla; yılın ilk 6 ayında açtığı 11 şubeyle Türkiye’de 27 şehirde 119 şube; yurt dışında 9 ülkede 12 şube olmak üzere, toplam 131 şubeyle hizmet vermeyi sürdürüyor ve yıl sonunda 144 şube sayısına ulaşmayı hedefliyor.
Hedef: yıl sonunda 144 şubeye ulaşmak
BigChefs CEO'su Altan Kosova, şirketin 15 yıllık büyüme yolculuğunda şube sayısını artırırken lokasyon ve tüketici taleplerini dikkate aldıklarını vurguladı ve ekledi: "2024 yılına girerken, yılın ilk 6 ayında 11 yeni şube açarak büyüme hedefimize önemli adımlarla ilerliyoruz. Türkiye genelinde ve yurt dışında genişleyen şube ağımızla müşteri memnuniyetini odak noktamız yaparak hizmet vermeye devam ediyoruz. 2024 yılı sonunda toplam şube sayımızı 144'e çıkarmayı hedefliyoruz. BigChefs olarak bu süreçte kazandığımız deneyimlerle güçlenmeye devam ediyoruz."
Büyüme sürecini çeşitli lokasyonlarda gerçekleştiren BigChefs; ocak ayında Konya Entepe BigChefs ve Watergarden Buselik, şubat ayında Palladium BigChefs ve NumNum By StreetFood, nisan ayında Didim BigChefs, mayıs ayında Erzurum BigChefs, Bodrum Yahşi BigChefs ve yurt dışında Özbekistan Taşkent BigChefs, haziran ayında ise Cevahir BigChefs, Tepe Naulitus BigChefs ve Maşukiye Gate 41 BigChefs şubelerinde hizmet vermeye başladı.
Comentarios