top of page

Türkiye Tasarım Vakfı Genel Müdürlüğü’ne Barış Güleç atandı


Yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam eden Türkiye’de tasarımın öncüsü Türkiye Tasarım Vakfı’nın Genel Müdürlüğü’ne Barış Güleç atandı. Bursa Işıklar Askeri Lisesi ve UÜ İİBF İşletme Bölümü’nün ardından İstanbul Okan Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansı ve AÜ Felsefe Bölümü‘nü de tamamladıktan sonra çalışma hayatına atılan Güleç, reklamcılık sektöründe çeşitli ajanslarda kreatif yönetmen olarak çalıştı. Coca Cola, Bosch, Çilek Mobilya, Kâbe Vakfı (Mekke) gibi önemli marka ve kurumlara profesyonel destek sağladı. 2005 ve 2006 yıllarında uluslararası (photo.net) fotoğraf ödülleri kazandı. Görsel İletişim Tasarımı & Markalaşma & Pazarlama hakkında çeşitli üniversitelerde seminerler verdi.


2006-2012 yılları arasında Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde Kültür Sanat Direktörlüğü yapan Güleç, uluslararası ve ulusal birçok sosyal festival, proje ve etkinliğe imza attı. 2011 yılında Paris’teki Louvre Müzesi için Bursa Ulu Cami’sini fotoğrafladı. 2015-2018 yılları arasında Arap-Türk İş Adamları Derneği (ATBA) Genel Başkanlığı görevinde bulundu. Bu dönemde uluslararası ticarette ortak bir dijital dil oluşturarak ticari maliyetleri aşağı çekerken iş hacmini artıran “ehlibussiness” iş fikri ile uluslararası arenadan yatırımcı desteği aldı.


Klasik Batı ve Doğu Edebiyatı’na, müziğe, felsefeye ve mitolojiye ilgi duyan Güleç, Nazım Emre’nin babası ve Kültür Bakanlığı Sanatçısı Neval Güleç’in eşidir. Ney ve tanbur çalan, vezin kalıbı ile şiir yazan Güleç, iyi düzeyde İngilizce, başlangıç düzeyinde Arapça biliyor.



BRANDMAP

İş Dünyası Bilgi Paylaşım ve

Marka Yönetimi Platformu

  • LinkedIn - Siyah Çember
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

© 2021 BRANDMAP

Screen Shot 2021-01-25 at 19.44.13.png

PARTNER OF BRANDMAP

Ana Sayfa

Hakkımızda

Künye

Üyelik

Arşiv

Yasal Uyarı

Kullanım Koşulları

Eğitimler

Etkinlikler

TrendPaper

Makaleler

visa-mastercard_logo.png

Ödeme ve Teslimat   I  Üyelik Sözleşmesi    I  KVKK

Teslimat:

Saraybosna Cad. Gökorman Sitesi A Blok D. 207

Aşağı Dudullu Ümraniye İstanbul 

+90 212 973 7375

info@brandmap.com.tr

bottom of page