top of page

Serhan Selek, Doğadan’ın Genel Müdürü oldu


ree

Türkiye’nin bitki ve meyve çayı kategorisinin öncü markalarından Doğadan’da üst düzey bir atama gerçekleşti. Tüketicilerine sağlıklı yaşam yolculuklarında eşlik etmeyi misyon edinen markanın yeni Genel Müdürü Serhan Selek oldu.

Selek, Doğadan’ın hem Türkiye’deki konumunu güçlendirmesi hem de uluslararası pazarlardaki büyüme stratejilerine liderlik etmesi hedefiyle görevine başladı.


Serhan Selek kimdir? 

Lisans eğitimini 2003 yılında Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünde tamamlayan Selek, kariyeri boyunca kişisel temizlik ve bakım ürünlerinden gıdaya farklı sektörlerde pazarlama alanında liderlik pozisyonlarında bulundu. Pepsico, Mondelez International, Evyap ve Danone gibi çok uluslu şirketlerdeki görevlerinin ardından 2022 yılında Pazarlama Direktörü olarak Doğadan’a katıldı. 2022-2024 yılları arasında uzun vadeli şirket stratejisinin şekillendirilmesine liderlik eden Serhan Selek, görevine Doğadan Genel Müdürü olarak devam edecek.

Yorumlar


BRANDMAP

İş Dünyası Bilgi Paylaşım ve
Marka Yönetimi Platformu

  • LinkedIn - Siyah Çember
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

© 2025 BRANDMAP

Screen Shot 2021-01-25 at 19.44.13.png

PARTNER OF BRANDMAP

Ana Sayfa

Hakkımızda

Künye

Üyelik

Arşiv

Yasal Uyarı

Kullanım Koşulları

Eğitimler

Etkinlikler

TrendPaper

Makaleler

visa-mastercard_logo.png

Ödeme ve Teslimat   I  Üyelik Sözleşmesi    I  KVKK

İletişim ve Teslimat:

Hamidiye Mahallesi, Cendere Caddesi, No. 101, Porta Vadi, Daire:25, T1 Blok, Kat:3, Kâğıthane, Istanbul, 34408

info@brandmap.com.tr

bottom of page