
Ülker’in 2020 yılının şubat ayından bu yana CEO’su olan Mete Buyurgan, Yıldız Holding’in global atıştırmalık şirketi pladis'in Birleşik Krallık ve İrlanda’dan sorumlu Başkanı oldu. Buyurgan 2013 yılında Yıldız Holding’e Gıda Grubu Başkan Yardımcısı olarak katılmış, 2016 yılında ise pladis Türkiye Başkanlığına atanmıştı.
Buyurgan, 6 Nisan’a kadar Ülker CEO’su olarak görevini devam ettirecek. 6 Nisan’dan itibaren ise Özgür Kölükfakı CEO’luk görevini devralacak.
“Örnek teşkil edecek projelerle finansal performansımızı güçlendirirken toplumsal faydamızı artırdık”
Mete Buyurgan pladis’in büyümesine katkı sağlamak üzere yeni bir yolculuğa başlamanın heyecanını yaşadığını şu sözleriyle belirtti: “Gıda sektörünün lideri Ülker’de, görev yaptığım süre boyunca sürdürülebilirlik odaklı finansal, toplumsal, inovatif ve teknolojik adımlara öncülük etmek benim için mutluluk vesilesi oldu. Hem sektör hem de toplum için örnek teşkil edecek projelerle finansal performansımızı güçlendirirken toplumsal faydamızı artırdık.
Ülker’de çalıştığım süre boyunca birlikte çalıştığım değerli çalışma arkadaşlarıma özverili destekleri ve katkıları için içtenlikle teşekkür ederim.”
Comments