top of page
Brandmap Haber

Kurumsal İletişim Sertifika Programı "KİD ProClass2024" 8 Şubat'ta başlıyor



Kurumsal İletişimciler Derneği’nin (KİD) KİD Akademi kapsamında hayata geçirdiği KİD ProClass2024 Kurumsal İletişim Sertifika Programı 8 Şubat 2024 tarihinde başlıyor. İletişim alanında liderliği, yenilikçiliği ve stratejik düşünceyi teşvik etmeyi amaçlayan KİD ProClass2024, hem yüz yüze hem de online olarak erişilebilecek oturumlarıyla 29 Şubat 2024 tarihine kadar devam edecek. Sektör profesyonellerini en güncel ve uygulamalı bilgilerle donatmayı hedefleyen sertifika programının başlangıç ve bitiş etkinlikleri Minoa Pera’da gerçekleştirilecek. Yüz yüze oturumların perşembe günleri Minoa Pera’da, cumartesi günleri Salt Galata’da yapılacağı programda, online katılımcılar aynı eğitimleri Zoom üzerinden canlı olarak izleyebilecek.

 

“Programımız iletişim alanında kendini geliştirmek isteyen tüm profesyonellere açık”

Günümüz iş dünyasının artan rekabetçiliği içinde, başarının anahtarının artık her alanda iletişimden geçtiğini vurgulayan KİD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Göllü, “Departman ve görevlerden bağımsız tüm çalışanlar için hiç olmadığı kadar önemli hale gelen iletişim, bir beceriden öte geliştirilebilen bir yetkinlik. Bizim KİD ProClass ile hedefimiz de iş dünyasındaki profesyonelleri iletişim alanında en güncel ve uygulamalı bilgilerle donatmak.” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “KİD ProClass, iletişim alanında yeni ufuklar keşfetmek isteyen, mesleğine farklı bir perspektiften yaklaşmak ve kariyerini daha ileriye taşımak arzusunda olan herkese fayda sağlayacak. Programımız iletişimcilerle birlikte iletişim alanında kendini geliştirmek isteyen tüm profesyonellere açık. Katılımcılar için bu program, sadece bir sertifika değil, aynı zamanda yeni bir dönemin başlangıcı ve yeni bir dünyaya açılan pencere olacak. KİD ProClass2024’e iletişim alanında kendini geliştirmek isteyen herkesi davet ediyoruz.”

 

Eğitim odaklı yapısının yanı sıra moderatör ve panelistlerin yer aldığı oturumlarla daha geniş ve gerçek hayat deneyimlerini kapsayacak şekilde tasarlanan KİD ProClass; Türkiye’nin önde gelen CCO’ları (Chief Communication Officer), akademisyenler, danışmanlar, konunun uzmanı kişiler ve iş dünyasından profesyoneller ile genç yeteneklerin katılımıyla gerçekleştiriliyor. KİD ProClass2024 Kurumsal İletişim Sertifika Programı’yla ilgili detaylı bilgiye https://www.kid.com.tr/akademi/ internet adresinden ulaşılabiliyor.

Comments


bottom of page