top of page
Brandmap Haber

Kahve Dünyası'da yol üstünde "Arabana" Konsepti


Kahve Dünyası Algötür yenilikçi bakış açısı ve genel konseptiyle uyumlu yaklaşımıyla yepyeni bir fonksiyonu misafirleriyle buluşturuyor. İlk “yol üstü” mağazasında konforlu ve hızlı bir alışveriş deneyimi sunan Kahve Dünyası Algötür Arabana, Oksijen 204 Balıkesir Kuzey alanında, uzun yolculuklarına aralıksız devam etmek isteyenler ile rahat ve dinlendirici bir mola alanı arayanların ortak noktası olacak.

 

Yenilikçi bir mimari anlayışla tasarlanan Kahve Dünyası Algötür Arabana konsepti, misafirlere araçlarından inmelerine gerek kalmadan konforlu ve hızlı bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyor. Arabaya servis hizmetinin yanı sıra, misafirlerin iç ve dış mekânlarda da ağırlanabileceği, mola verenleri daha uzun süre misafir edecek şekilde tasarlanan mağaza, ziyaretçilere hem hızlı servis alabilme hem de keyifli bir zaman geçirme fırsatı sunuyor. Misafirler, araçlarıyla geldikleri sipariş noktasındaki ekranlarda yer alan ürünlerden siparişlerini seçip sesli görüşme ile veriyor. Sipariş mağaza içerisinde hazırlanırken, misafir araç ödeme ve teslimat noktasına doğru ilerliyor. Ödeme tamamlandıktan sonra aynı noktadan siparişini alarak aracından hiç inmeden yoluna devam edebiliyor. Kahve Dünyası Algötür Arabana O204-B her yaştan misafire hitap eden zengin menüsü ve konforlu hizmet anlayışı ile hem uzun yolculuklarına aralıksız devam etmek isteyenler hem de rahat ve dinlendirici bir mola alanı arayanların ortak noktası olacak.

 

Kahve Dünyası Algötür’ün yeni mağazası için vizyonuyla örtüşen, cesur bir mimari yaklaşımla hareket edilerek 18 farklı konteyner modülünden oluşan 3 katlı bir bina tasarlandı. İlk katı misafirlerin ihtiyaçlarını karşılayabileceği ve servis hizmetini alacağı şekilde dizayn edilirken, 2. kata ise teknik altyapının yer aldığı bölümler konumlandırıldı. Binanın en üst katı ise bir gece feneri gibi tasarlanarak, bir yandan mağazanın görünürlüğünü artırırken öte yandan da etrafını aydınlatacak bir fener işlevini üstlendi.

 

Kahve Dünyası Algötür Arabana O204-B, geniş menüsüyle de dikkat çekiyor. El yapımı dondurmalar, nitelikli yöresel kahveler, fit lezzetler ve tadına doyulmaz çikolataların yanı sıra ipeksi köpüğü ve zengin aromasıyla nitro gazı ile uzun demleme yapılarak soğuk servis edilen Draft Kahveler misafirlerine benzersiz bir deneyim sunuyor. Kahve tutkunları, bol köpüklü Türk Kahvesi, Americano, Latte, Filtre Kahve ve Köpüklü Buzlu Espresso deneyimi yaşatan Freddo serisini tadabiliyor.

 

Kahve Dünyası Algötür Hakkında

2016 yılında hizmet vermeye başlayan Kahve Dünyası Algötür, al-götür hizmetin özel ürünler ve dijital teknolojiyle desteklendiği özel bir konsept… Kahve Dünyası’nın dijitalleşen ve hızlanan yeni dünya düzeniyle uyumlu bir konsept yaratmak amacıyla hayata geçirdiği Kahve Dünyası Algötür, aktif yaşam tarzını benimseyen gençler, öğrenciler, beyaz yakalılar gibi şehrin dinamik tüketici kitlesine hitap ediyor. Mimarisi, iletişim kanalları ve ürünleriyle hedef kitlesinin tarzına uygun bir dünya kuran Kahve Dünyası Algötür’ün yurt içinde işletmesini kendi üstlendiği 18’i otoyol üzerinde bulunan toplam 64 mağazası bulunuyor. Zengin kahve çeşitlerinden fit ürünlere, el yapımı dondurmalardan mağazalarda taze pişirilen unlu mamullere kadar farklı birçok ürün seçeneği sunan Kahve Dünyası Algötür, sadece kendi mağazalarında tadabileceğiniz yeni nesil draft kahveleri ve fit yaşama uyum sağlayan No Serileri ve Pro Serileri’yle de dikkat çekiyor.

Comments


bottom of page