top of page
Brandmap Haber

İstanbul Film Festivali, N Kolay sponsorluğunda 43. kez kapılarını açtı



İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından N Kolay sponsorluğunda düzenlenen 43. İstanbul Film Festivali, 16 Nisan Salı akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapılan açılış töreniyle başladı. 


43. İstanbul Film Festivali dünya sinemasının en yeni örnekleri, kült yapıtlar, usta yönetmenler ve genç yeteneklerin son filmlerinin de aralarında olduğu 132 uzun metrajlı ve 12 kısa filmden oluşan zengin bir program sunuyor. Festival, 12 gün boyunca, film gösterimlerinin yanı sıra konuk yönetmen veoyuncuların katılımıyla yapılacak söyleşiler, özel gösterimler ve etkinliklerle sinema dolu günler yaşatacak.


43. İstanbul Film Festivali, 16 Nisan Salı akşamı Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda yapılan açılış töreniyle başladı. Sunuculuğunu Tuğrul Tülek’inüstlendiği 43. İstanbul Film Festivali açılış töreninde 2024 Sinema Onur Ödülleri’nin yanı sıra festivalin gerçekleştirilmesine katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketleri takdim edildi.

Törende İstanbul Kültür Sanat Vakfı Genel Müdürü Görgün Taner, bu yıl hem Festival Sponsoru olarak hem de N Kolay Galaları bölümünün yüksek katkıda bulunan tema sponsorluğunu üstlenerek İstanbul Film Festivali’ne büyük katkıda bulunan N Kolay adına Aktif Bank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Adaca Oğan’a teşekkür plaketini takdim etti. Törende ayrıca festivale yüksek katkıda bulunan tema sponsorları Anadolu Efes ve Paribu’ya, festivalin Dünden Bugüne Türk Klasikleri Özel Gösterim Sponsoru ve İKSV Sigorta Sponsoru olan Zurich Sigorta’ya da teşekkür plaketleri takdim edildi. İKSV Kurucu Sponsoru Eczacıbaşı Topluluğu’na ve festivale destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür edildi.



Comments


bottom of page