top of page
tugcegulirmak

Flying Tiger Copenhagen, Karaca Grup iş birliğinde Türkiye’de ilk mağazasını açıyor



Flying Tiger Copenhagen. Danimarka merkezli bir perakende markası. Dünya çapında 36 ülkede faaliyet gösteriyor ve ev dekorasyonundan oyuncaklara, kırtasiye ürünlerinden mutfak gereçlerine kadar Danimarka tasarımlarını tüketici ile buluşturuyor. Dünyaca ünlü bu markanın Türkiye'deki ilk mağazası ise Karaca Grup iş birliğinde Ekim ayında İstanbul'da açılacak.


Karaca Grup ve Flying Tiger Copenhagen'ın iş birliği 5 Mart Salı günü The Ritz Carlton İstanbul'da gerçekleşen imza töreni ile duyuruldu.


Temel felsefesi insanları gülümsetmek olan Flying Tiger Copenhagen, ilginç, renkli ve pratik ürünlerle alışveriş deneyimini ve günlük yaşamı daha eğlenceli ve renkli hale getirmeyi amaçlıyor. Marka 4 binden fazla ürün çeşidiyle tüm dünyadaki mağazaları ile aynı anda Türkiye'deki tüketiciler ile buluşacak. 


"Flying Tiger Copenhagen'ın renkli dünyasını Türkiye'ye taşıyoruz."

Flying Tiger Copenhagen'ı Türkiye'ye getirmekten büyük heyecan duyduklarını; Karaca Grup olarak, dünyadaki yenilikleri, trendleri, insanların değişen beklenti ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini belirten Karaca Grup İcra Kurulu Üyesi Sami Hotak törende şunları söyledi: "Bu yolculuk Karaca Grup ve Flying Tiger Copenhagen'ın perakende sektöründeki çok değerli deneyimlerini paylaşarak büyütecekleri bir yolculuk olacak. İlk mağazamızı Ekim 2024'de açacağız, iki ay içerisinde İstanbul Ankara ve İzmir şehirlerimizde olmak üzere mağaza sayımızı 10'a çıkaracağız. Şimdiden özellikle alışveriş merkezlerinden yoğun talepler almaya başladık, en doğru lokasyonları seçmek için büyük özen göstereceğiz. Müşterilerimizden de nerdeyse bütün şehirlerden mağaza açmamız için yoğun talepler geliyor. Türkiye'de 5 yıl içinde bütün büyük şehirlerde olacak şekilde 100'den fazla mağaza açmayı ve 800'den fazla kişiye istihdam sağlamayı hedefliyoruz. İlk mağazamız ile online satış sitemiz de faaliyete geçmiş olacak. Grubumuz içinde bu süreci Pera Bulvarı şirketimiz yönetecek. İki global markanın bir araya geldiği bu iş birliğinin hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum."


"Türkiye pazarı bizim için önemli bir stratejik öneme sahip"

Karaca Grubu ile güçlerini birleştirmekten mutluluk duyduklarını söyleyen Flying Tiger Copenhagen Satıştan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jens Aarup Mikkelsen de imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Karaca Grup benzersiz marka deneyimlerini işinin merkezine yerleştirdi. Türkiye'de Flying Tiger Copenhagen'ı yakından takip eden ve halihazırda markamızı ve alışveriş deneyimimizi yurt dışındaki mağazalarımızdan keşfeden sevenlerimiz var. Onlarla tanışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Türkiye pazarı bizim için önemli bir stratejik öneme sahip ve bu stratejik öneminin yıllar içinde daha da öne çıkacağına inanıyoruz."

Commentaires


bottom of page