
Otokoç Otomotiv’de yeni Pazarlama Lideri, uzun yıllardır Koç Topluluğu’nda önemli görevler üstlenen deneyimli isimlerden Esra Başer oldu. Son olarak şirketin Müşteri Deneyimi ve CRM Lideri olarak görev yapan Başer, şirketin pazarlama stratejilerine yön verecek.
Esra Başer kimdir?
İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği mezunu olan ve Koç Topluluğu’nda farklı rollerde görev yapan Esra Başer, profesyonel iş yaşamı boyunca Yönetim Danışmanlığı, Proje Yönetimi, Stratejik Planlama, İş Geliştirme, Teklif Yönetimi, Satış, Pazarlama, Marka ve Kurumsal İletişim alanlarında önemli roller üstlenmiştir.
Kariyeri boyunca birçok farklı iş disiplini deneyimleyerek bütünsel bakış açısı ile değer yaratan çalışmalara imza atan Başer, Otokoç Otomotiv'deki yeni görevinde, şirketin marka değerini daha da yükseltmeyi ve müşteri odaklı stratejilerin hayata geçirilmesine yönelik yenilikçi adımlar atmayı hedefliyor. Sorumlu olduğu alanlar arasında; Müşteri Deneyimi, Müşteri Analitiği, Ticari Pazarlama, Marka Pazarlama, Kurumsal İletişim ve bu başlıklarla ilgili tüm pazarlama ve iletişim süreçleri yer alıyor.
Comentários