top of page
tugcegulirmak

Dagi, yeni reklam filmini yayınladı


Geçtiğimiz yıl “Birce sence?” söylemiyle ünlü oyuncu Birce Akalay’ın marka yüzü olduğu ilk reklam filmini yayınlayan Dagi, bu sezon ise herkesi Birce Akalay ile “Dagi Islands’a” davet ediyor. Unutulmaz bir yaza imza atmak için yazın enerjisinden ilham alan yeni koleksiyonun tanıtıldığı film, Birce Akalay’ın ustaca kullandığı tekne üzerinde “Dagi Islands” a gelişi ile başlıyor ve 2023 İlkbahar-Yaz Dagi koleksiyonundan oluşan gardırobuyla, tekneden inen arkadaşlarını karşılıyor. Yazın her anının doya doya yaşandığı, müziği, denizi, kumu ve doğasıyla yazın tüm güzel bileşenlerinin Dagi Islands’da yansıtıldığı reklam filminde 2023 Dagi yaz plaj koleksiyonundan giyinen misafirler, Birce Akalay’ın davetinde buluşuyor. Kampanya için hazırlanan “Daha daha sen, daha daha biz, daha güzeliz” melodisi eşliğinde keyifli anlar yaşayan Birce Akalay ve misafirlerine birbirinden tarz, şık ve renkli Dagi plaj koleksiyonu eşlik ediyor.


Dagi Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Roda Palaoğlu, marka yüzü Birce Akalay ile geçen sezon başlayan keyifli ve başarılı iş birliklerini, 2023 Yaz Koleksiyonu için hazırladıkları yeni reklam kampanyasıyla devam ettiğini belirtti. İkinci reklam filminde Birce ile “bu yazı daha yaz yapmak” için herkesi Dagi Islands’ın rengarenk dünyasına davet ettiklerinin altını çizdi.


Kampanya yüzü Birce Akalay ise, yeni reklam filmi hakkında yaptığı açıklamada “Dagi ile geçtiğimiz yıl başlayan iş birliğimiz oldukça keyifli devam ediyor. Hepimiz oldukça yorucu ve zor bir kış geçirdik. Bu zor zamanlarda Dagi ailesiyle nasıl elele verip insanımıza iyi gelmek için beraber çalıştıysak bu defa da öyle oldu. Yine sizlerin mutluluğu ve beğenisini hedefleyen bir kampanya oluşturduk. Dagi Islands yazın tüm güzel bileşenlerine sahip olduğu gibi herkesin daha da kendisi olmayı yaşayabildiği bir ada. Yönetmenimiz Rafael Memo Çetin ve tüm ekibiyle harika bir iş çıkardık. Dagi’nin rengarenk 2023 Yaz Plaj Giyim Koleksiyonu çok şık, çok tarz ve çok rahat. Bu yaz bütün yıl bekleyip, o hep çok istediğiniz yaz tatiliniz için kendinize daha şık, daha tarz, daha siz bir hediye almaya ne dersiniz?” dedi.


Renkler, Desenler, Birbirinden Şık Detaylar Bir Arada, Dagi Islands’da

“Daha daha yaz, daha daha tarz, daha daha Dagi” diyerek yazın enerjik ritmini yakalayan reklam jingle müziği ile Dagi, yazın keyifli anlarına odaklanıyor. Denizin, kumların ve güneşin keyfini çıkaranları, müziğin ritmine kendini kaptırıp günbatımını kutlayanları ve gardırobuyla gezenleri bu yaz Dagi Islands’da olmaya davet ediyor.


Dijital yayınlar için reklam filmi: https://youtu.be/Krr7hvO-gx8


Künye:

Reklamveren: Dagi Reklamveren yetkilileri: Roda Palaoğlu, Alp Demren, Efe Üstünkal, Selenay Kübra Koçer, Arçi Kuzey Moldovan, Ceren Keçeci, Ecem Şen

Reklam Ajansı: TBWA\İstanbul

Prodüksiyon Şirketi: KALA FİLM Yönetmen: RAFAEL ÇETİN

Post Prodüksiyon Şirketleri: ROOTS

Müzik şirketi: Audio Kollektiv

Comentários


bottom of page