top of page
Brandmap Haber

Boyner Dynamic Fest, ikinci yılına hazırlanıyor


Koşudan zumbaya, yogadan basketbol turnuvalarına farklı spor deneyimlerinin yer aldığı; geçtiğimiz Eylül ayında 7.500 kişinin katılımıyla ilk kez düzenlenen Boyner Dynamic Fest, ikinci yıl için hazırlıklara başladı. Bu sene 28-29 Eylül’de Bonus Parkorman’da gerçekleşecek festivalin programı yine dolu dolu.


Herkesin hayatına enerji ve dinamizm katmak hedefiyle hayata geçirilen Boyner Dynamic Fest, Dinamik Sahne, Değişim Sahnesi, Dönüşüm Sahnesi, atölye, çocuk ve spor alanları ile iki gün boyunca hareketin ve dinamizmin adresi olacak. Dans gösterileri, yarışmalar, sabah koşuları, hamak yogası, bungee work-out, zumba, voleybol, tenis ve basketbol turnuvaları, çocuklar için yaratıcı drama, uçurtma atölyeleri ve macera dolu parkurları festivale hareket katacak.


Bu yıl da iyi beslenmeden nefese, mindfulness’tan yüz yogasına kadar birçok alanda ilham veren konuşmacılar, ruha iyi gelen deneyimler, dinamizm, eğlence, müzik ve sıra dışı atölyeler festival boyunca katılımcıların nabzını yüksek tutacak. Patili dostların da özgürce zaman geçirebileceği bu renkli festival, şehrin merkezinde ormanın ve doğanın tam kalbinde gerçekleşecek.



Comentários


bottom of page