top of page

Biz hep buradayız, çünkü biz buralıyız…


Golf Dondurma’nın en beğenilen dondurması “Golf Maraşım” için çekilen 2023 yeni sezon reklam filmi, bir dağ köyünden Golf’ün Kahramanmaraş fabrikasına uzanıyor. Umut duygusuna ve yeniden üretmeye vurgu yapılan filmde, “Adımızın ‘Maraşım’ olması tesadüf değil. Biz hep buradayız, çünkü biz buralıyız” mesajı dikkat çekiyor.

Üst üste yaşanan depremlerle sarsılan Türkiye, deprem bölgesindeki üretim bantlarının yeniden çalışmaya başlaması ile yaralarını sarıyor. Golf Dondurma’nın en beğenilen ürünlerinin başında gelen “Golf Maraşım”ın üretildiği Kahramanmaraş fabrikası da bunlardan biri. Depremin ardından kısa sürede yeniden aktif hale gelen fabrikada dondurma üretimi tüm hızıyla sürüyor. Golf’ün Maraşım için çektiği 2023 yeni sezon reklam filmi de işte bu umudu yeşertmeye odaklandı.

Markanın Avrupa Üstün Lezzet Ödüllü ürünlerinden Golf Maraşım’ın yeni sezon reklam filminin merkezinde Kahramanmaraş var. Bir dağ köyünde başlayan film, Golf’ün Kahramanmaraş fabrikasında son buluyor. Maraş’ın Golf için ne kadar değerli olduğuna dikkat çekilen filmi “Adımızın ‘Maraşım’ olması tesadüf değil”cümlesiyle açılıyor. Ardından Kahramanmaraş köylüsünün keçilerini otlattığı görüntüler ekrana geliyor. Bu görüntüyü, bölge insanının çalışma tutkusunu, hayvan sevgisini gördüğümüz sıcak görüntüler izliyor.

“Biz bu şehrin her şeyini sevdik”

Kamera Kahramanmaraş’ın güzelliklerini ekrana yansıtırken, “Biz bu şehrin havasını, suyunu, ağacını, yeşilini, mavisini, tadını, tadını, her şeyini sevdik” cümlesi duyuluyor. Reklam filminde ovalardan, dağlara, yollarına, göllerine çevrilen kamera, hemen ardından Golf Dondurma’nın Kahramanmaraş’taki fabrikasını tepeden görmeye başlıyor ve kapanış cümlesi geliyor:

“Güzel şehrimizin geleceği için üretmeye devam ediyoruz. Biz hep buradayız, çünkü biz buralıyız…”

Reklam filmi hakkında bilgi veren Golf Dondurma Pazarlama Direktörü Ezgi Eröz Gültekin, “Kahramanmaraş bizim için çok önemli. Golf Maraşım, 2014 yılından bu yana Kahramanmaraş tesislerimizde üretiliyor. Fabrika çalışanlarımız, ürün aldığımız tedarikçilerimiz, satış ekiplerimizle birlikte toplam 173 kişiyi istihdam ediyor ve destek sağlıyoruz. Kahramanmaraş’ta afetzede çalışanlarımızın tüm ihtiyaçlarını ilk günden beri tek tek yakından takip ediyor, hem onların şehirde kalıp hayata tutunmasını sağlıyor hem de üretime katkıda bulunup istihdam sağlıyoruz. Bu sayede ülkemizin ekonomisini de büyütüyoruz. Türkiye’nin sevdiği ödüllü dondurmamız Golf Maraşım’ı tüketicilerine ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Birlik ve dayanışma içinde yaralarımızı sarmaya, bölgemize ve ülkemize katkı sağlamaya devam edeceğiz.

Golf Maraşım’ın yeni sezon reklam filmi, 7 Nisan Çarşamba gününden itibaren ekranlarda olacak.

Türkiye’nin ilk “Avrupa Üstün Lezzet Ödüllü” dondurması Golf Maraşım, içinde en fazla keçi sütü olan Maraş Dondurması olma özelliğine de sahip.


Künye:

Reklamveren: Golf Dondurma

Reklamveren Temsilcileri: Ezgi Eröz Gültekin, Başak Özbudak, Erinç Doğucan Tözün

Yaratıcı Ajans: PROPAGANDA

Prodüksiyon Şirketi: RED ELEPHANT

Yönetmen: Recep DURAKLAR

Yapımcı: Fatih YAPA

Müzik: HAPPY JINGLES

Post Prodüksiyon: IMAGE

BRANDMAP

İş Dünyası Bilgi Paylaşım ve

Marka Yönetimi Platformu

  • LinkedIn - Siyah Çember
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

© 2021 BRANDMAP

Screen Shot 2021-01-25 at 19.44.13.png

PARTNER OF BRANDMAP

Ana Sayfa

Hakkımızda

Künye

Üyelik

Arşiv

Yasal Uyarı

Kullanım Koşulları

Eğitimler

Etkinlikler

TrendPaper

Makaleler

visa-mastercard_logo.png

Ödeme ve Teslimat   I  Üyelik Sözleşmesi    I  KVKK

Teslimat:

Saraybosna Cad. Gökorman Sitesi A Blok D. 207

Aşağı Dudullu Ümraniye İstanbul 

+90 212 973 7375

info@brandmap.com.tr

bottom of page