top of page

Big Green Egg, İpek Gıda distribütörlüğünde Türkiye pazarına girdi



KitchenAid, Joseph Joseph, Emile Henry, Kilner, Mason Cash, Lock&Lock ve Vacu Vin gibi kendi alanlarında lider markaların Türkiye distribütörlüğünü üstlenen İpek Gıda, kamado barbekü teknolojisinin modern öncüsü Big Green Egg’i Türkiye pazarına sundu. 1974’ten bu yana dünya çapında barbekü kültürüne yön veren Big Green Egg’in Türkiye lansmanı, Şef Hakan Özfırıncı’nın Big Green Egg ile hazırladığı özgün menü eşliğinde 18 Haziran Çarşamba günü Leonardo Polonezköy’de gerçekleşti.


“Kullanıcılarımıza sadece bir ürün değil, bir yaşam tarzı sunuyoruz”

İpek Gıda Yönetici Ortağı Mustafa Taylan Akdağ, Big Green Egg’in dünya çapında 50’den fazla ülkede satışta olduğunu belirterek, “Mutfakta edindiğimiz deneyimi artık açık hava mutfağına taşıyoruz. Big Green Egg ile kullanıcılarımıza sadece bir ürün değil, doğayla iç içe geçen bir yaşam tarzı sunuyoruz” dedi.


Big Green Egg’in dünya barbekü pazarındaki liderliği ve vizyonuyla, Türkiye’de de barbekü kültürünü yeniden tanımlamaya geldiğini belirten Taylan, “Big Green Egg ile hedefimiz kullanıcılarımıza bir yaşam tarzı, bir deneyim sunmak. Bu ürün sadece bir pişirme aracı değil; kaliteli zaman geçirmek, doğanın tadını çıkarmak ve lezzetle bağ kurmak isteyen herkes için tasarlandı. Big Green Egg, tüm barbekü deneyimini baştan tanımlıyor. Big Green Egg ile ızgara, fırınlama, tütsüleme, kızartma, mühürleme yavaş ve hızlı pişirme teknikleri ile mutfakta yapabildiğiniz her şeyi açık havada, çok daha lezzetli hale getirebilirsiniz” diye konuştu.

 

NASA teknolojili seramik

Big Green Egg’in en dikkat çekici özelliklerinden biri, NASA teknolojisiyle geliştirilen özel kil karışımından üretilen seramik yapısı. Ömür boyu garantiyle sunulan bu yapı, ısı yansıtma ve üstün yalıtım sayesinde nemi içeride tutarak yiyeceklerin lezzetli ve tam kıvamında pişmesini sağlıyor. Yedi farklı boyut seçeneğiyle profesyonel şeflerden gurmelere, açık hava yemeklerini seven herkes için farklı ihtiyaçlara hitap eden Big Green Egg, Avrupa’da yakaladığı başarının ardından, Türkiye’de de barbekü kültürünü yeniden tanımlamayı hedefliyor.

 

Comments


BRANDMAP

İş Dünyası Bilgi Paylaşım ve

Marka Yönetimi Platformu

  • LinkedIn - Siyah Çember
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

© 2024 BRANDMAP

Screen Shot 2021-01-25 at 19.44.13.png

PARTNER OF BRANDMAP

Ana Sayfa

Hakkımızda

Künye

Üyelik

Arşiv

Yasal Uyarı

Kullanım Koşulları

Eğitimler

Etkinlikler

TrendPaper

Makaleler

visa-mastercard_logo.png

Ödeme ve Teslimat   I  Üyelik Sözleşmesi    I  KVKK

Teslimat:

Saraybosna Cad. Gökorman Sitesi A Blok D. 207

Aşağı Dudullu Ümraniye İstanbul 

+90 212 973 7375

info@brandmap.com.tr

bottom of page