top of page
Brandmap Editör

Airbnb, marka deneyiminde çıtayı yine yükseltti!


Mekan kiralama platformu Airbnb geçtiğimiz yıl yeni bir deneyim hizmeti ile kullanıcılarına farklı bir kapı aralamıştı. Sinemada, televizyonda ya da mobil cihazlarda eğlenerek izlenen filmleri baz alarak, "ikon-simge" serisini yaratmış, Barbie Malibu Rüya Evini ve Shrek evini bire bir hayata geçirerek konaklama mekanları arasına dahil etmişti. Şimdi de bu seri arasına bir yenisi eklendi.


Airbnb'nin kurucu ortağı ve icra kurulu başkanı Brian Chesky, yaptığı açıklamada, "Simgeler - İkonlar sizi şimdiye kadar yalnızca hayal gücünüzde var olan dünyalara götürüyor" dedi. "Hayat giderek dijitalleştikçe, gerçek dünyaya daha fazla sihir getirmeye odaklandık."


Airbnb'nin bir avuç kazananla sınırlı olan önceki promosyonlarından farklı olarak şirket, binlerce kişinin yeni mülklerde çeşitli tarihlerde ücretsiz konaklama kazanma fırsatına sahip olacağını söylüyor. 11 mekandan oluşan ilk grup, "Up" evine ek olarak, Pixar'ın yakında çıkacak devam filmi "Inside Out 2"den Riley'nin Genel Merkezini, Marvel Studio animasyon dizisi "X-Men '97"deki malikanesi de içeriyor. 1984 müzikal filmi “Purple Rain”de ve daha fazlasında Prince'in karakterinin yaşadığı ev.


Pixar'ın "Up" evin kopyası, Abiquiu, NM çölünde Airbnb Icons için özel olarak inşa edildi. Bir yatak odası, bir oturma odası ve evin üstüne bağlı yaklaşık 8.000 balondan oluşuyor. Chesky, konuklar giriş yaptıktan sonra bir vincin evi havada asılı tutacağını söyledi.








Tamamen işlevsel olan "Up" evi, 13 Mayıs'tan önce uygulama aracılığıyla rezervasyon isteği gönderdikten sonra rastgele seçilen konuklarla Eylül ayı ortasına kadar rezervasyon yaptırabilecek.


Barbie Rüya Evi:





Shrek Evi:






Airbnb'nin 11 Simge-İkon listesi

Pixar UP Evi: Disney ve Pixar'ın en ikonik evlerinden birinde uyuyun ve uçun. 8.000'den fazla balonla tamamlanan ve New Mexico Abiquiu'nun muhteşem kırmızı kayalarında yer alan evde Carl'ın dünyasını keşfedeceksiniz.


'Inside Out 2' ile önemli anılar yaratın: Disney ve Pixar'ın yeni filmi Inside Out 2'nin 14 Haziran'da gösterime girmesi beklentisiyle, Riley'nin duygularının kontrol merkezi olan Headquarters'da bir gecelik konaklamaya davetlisiniz.


Prince'in 'Purple Rain' evinde kalın: Prince, efsanevi Purple Rain filminde yer alan Minneapolis, Minnesota'daki evini satın alındı, ancak şu ana kadar hiçbir zaman halkın kullanımına sunulmamıştı. Evi keşfedin ve özel bir stüdyo oturumunda Prince'in dünyasından nadir ve özel parçalarla tanışın.


Geceyi Ferrari Müzesi'nde geçirin: İtalya'nın Maranello kentindeki Ferrari Müzesi'nde konaklayarak kendinizi yarış dünyasına bırakın. Ferrari koltuklarıyla aynı deriden yapılmış bir yatakta uyuyacak, Scuderia Ferrari'nin elçisi sürücüsü Marc Gené ile tur atacak ve VIP olarak Emilia-Romagna'nın ilk yarışına gideceksiniz.


'X-Men '97'ye adım atın: Marvel Animation'ın Westchester, New York'taki X-Mansion'ının 2D animasyonlu yeniden yaratımında kalırken X-Men gibi yaşayın. Mutant yeteneklerinizi keşfedecek ve hatta Tehlike Odası'nda eğitim alacaksınız.


Kevin Hart ile VIP olun: Kevin Hart sizi A sınıfı bir akşam için yalnızca üyelere özel Coramino Live Lounge'a götürüyor. Size tekila tadımı ikram edecekleri ve oyundaki en iyi komedyenlerin canlı stand-up'ını sunacakları bu gizli sohbette Kevin ve arkadaşlarına katılacaksınız.


Musée d'Orsay'da uyanın: Paris 2024 Oyunları meşalesi tasarımcısı Mathieu Lehanneur tarafından lüks bir yatak odasına dönüştürülen Paris sanat müzesinin ikonik saat odasında konaklayın. Terastan, Seine Nehri boyunca düzenlenen Olimpiyat Oyunlarının tarihi Açılış Törenine tanık olacaksınız.


Bollywood yıldızı Janhvi Kapoor gibi yaşayın: Janhvi Kapoor sizi Hindistan'ın Chennai kentindeki efsanevi, daha önce hiç görülmemiş Kapoor ailesinin evine davet ediyor. Janhvi, Bollywood güzellik sırlarını öğrenmekten en sevdiği Güney Hint yemeklerini tatmaya kadar bu muhteşem gecelemede sizi bizzat ağırlayacak.


Doja Cat ile oturma odası seansına katılın: Dünyanın en büyük sahnelerinde performans sergileyen bir turnenin ardından Doja, size çok daha samimi bir deneyim ile ev sahipliği yapıyor. Grammy ödüllü sanatçının en sevdiği şarkılar ve son albümünden parçalar da dahil olmak üzere unutulmaz bir oturma odası performansının keyfine varacaksınız.


Khaby Lame ile oyun: TikTok sansasyonu Khaby Lame, destansı bir gecelik oyun deneyimi için sizi memleketi Milano, İtalya'ya davet ediyor. Khaby'nin kendi tasarladığı benzersiz bir oyun çatı katında kalacak, burada ondan öğrenecek ve onunla bir Fortnite Battle Royale'de yüzleşeceksiniz. 


Feid ile turneye çıkın: Reggaeton süperstarının bir hafta boyunca FERXXOCALIPSIS Dünya Turuna katılın. Provalar için ekibe katılacaksınız, tur otobüsüne bineceksiniz ve her gösteri için sahne arkasına erişebileceksiniz.

Comments


bottom of page