top of page

adidas, “Bize Emanet” kampanya filmini duyurdu



adidas’ın Fenerbahçe Spor Kulübü ile imzaladığı futbol, basketbol, voleybol ve tüm altyapı takımlarını kapsayan 5 yıllık sponsorluk anlaşması için hazırladığı “Bize Emanet” kampanya filmi, 1 Temmuz akşamı Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yüzlerce davetlinin katılımıyla düzenlenen lansmanda ilk kez izleyiciyle buluştu.

 

Fenerbahçe’nin çok yönlü spor kültürünü, adidas’ın spora duyduğu tutkuyla buluşturan “Bize Emanet” kampanyası Lefter’in ardından Alex’in attığı “Rahat uyu Lefter. Çubuklu bize emanet’” tweetinden ilham alıyor. Efsane koçlar José Mourinho ve Šarūnas Jasikevičius, futbolculardan Volkan Demirel, Diego Lugano, Tuncay Şanlı, Fred, Talisca ve Ece Türkoğlu; basketbolculardan İbrahim Kutluay, Melih Mahmutoğlu, Scottie Wilbekin, Bonzie Colson ve Alperi Onar; voleybolculardan ise Eda Erdem ve Melisa Vargas’ın yer aldığı kampanya filminde kadroyu kulübün sembol ismi maskot Yellow tamamladı. Geçmişten bugüne Fenerbahçe Spor Klübü’nün tarihine damgasını vuran isimlerin yer aldığı film sinematik anlatımıyla izleyenleri ilk saniyeden itibaren aksiyonun ortasına taşıyor.

 

Fenerbahçeli ünlü yıldızların havalimanı terminalinde özenle korunan çantaları, özel bir araca teslim etmesiyle başlayan filmde, güvenlik önlemleri ve yoğun trafiği ustaca geride bırakan sporcular, sürprizlerle dolu yolculuklarının sonunda büyüleyici bir malikaneye ulaşıyor. Filmin sonunda kodu girerek adidas’in ikonik üç çizgili logosundan oluşan gizli geçidi açan Volkan Demirel, Eda Erdem ve İbrahim Kutlay, adidas ve Fenerium iş birliğiyle hazırlanan 2025-2026 sezonu formalarını Fenerbahçelilerle buluşturuyor.  

 

“Bize Emanet kampanyası birlikte yazacağımız yeni dönemin başlangıcını simgeliyor

adidas Türkiye Kıdemli Pazarlama Direktörü Onur Demircan kampanya ile ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi: “Lefter’i kaybettiğimiz gün, ​Alex’in attığı tweet herkes gibi bizimde hafızalarımızdan asla silinmedi. adidas olarak ‘Bize Emanet!’ sloganı ile yola çıktığımız  yeni dönem için, bu önemli mirası kampanyanın kalbine taşıdık. 1 Temmuz’da gerçekleştirdiğimiz dev lansmanda taraftarlarla ilk kez buluşturduğumuz kampanya filmimizin gördüğü yoğun ilgiden büyük mutluluk duyduk. Duygusal bir bağ kurmaya, ortak hafızayı harekete geçirmeye ve sahadaki başarılarla birlikte aidiyet hissini güçlendirmeye odaklanan film, birlikte yazacağımız yeni dönemin başlangıcını simgeliyor. Bu iş birliği, sadece sahadaki başarılar için değil, marka değeri ve toplumsal etki açısından da uzun vadeli bir vizyonun parçası. Sahadaki zaferler kadar, tribünlerde yaşanan coşkunun ve taraftarla kurulan güçlü bağın da kalıcı bir iz bırakacağına; Fenerbahçe ile adidas’ın marka gücünü pekiştireceğine ve taraftarlarla olan bağı daha da kuvvetlendireceğine inanıyoruz.”



Künye:

Marka: Adidas Türkiye

Kampanya: Bize Emanet

Reklam Ajansı: aRthuR İstanbul

Prodüksiyon Şirketi: Autonomy

Yönetmen: Arda Birkiye

Görüntü Yönetmeni: Burak Turan

Post Prodüksiyon Şirketi: Tonic Effects

Müzik: Kaan Düzarat

Kommentare


BRANDMAP

İş Dünyası Bilgi Paylaşım ve

Marka Yönetimi Platformu

  • LinkedIn - Siyah Çember
  • Twitter
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

© 2024 BRANDMAP

Screen Shot 2021-01-25 at 19.44.13.png

PARTNER OF BRANDMAP

Ana Sayfa

Hakkımızda

Künye

Üyelik

Arşiv

Yasal Uyarı

Kullanım Koşulları

Eğitimler

Etkinlikler

TrendPaper

Makaleler

visa-mastercard_logo.png

Ödeme ve Teslimat   I  Üyelik Sözleşmesi    I  KVKK

İletişim ve Teslimat:

Hamidiye Mahallesi, Cendere Caddesi, No. 101, Porta Vadi, Daire:25, T1 Blok, Kat:3, Kâğıthane, Istanbul, 34408

info@brandmap.com.tr

bottom of page